خطاهای اچ تی تی پی (HTTP) وب سایت

ساخت وبلاگ

معمولا شما تا حالا در وبگردی های خود با خطاهای مرورگر های مختلف در وب سایت مواجه شده اید،
در این مقاله سعی داریم در مورد خطاهای رایج HTTP که در وب سایت ها رخ می دهند را برای کاربران لیست کنیم و دلیل رخ دادن آن اتفاق ها را هم بیان میکنیم، در پی آن هستیم که در مقالات آتی روش های برطرف سازی این خطا ها را برایتان قرار دهیم،
عمده شماره کد خطاهای رخ داده در وب سایت 400، 403، 404، 500، 503 و 505 می باشد.
هر مرورگر در هر وب سایت پیغامها و متن های مربوط به همان وب سایت را نمایش می دهد و ممکن است برای هر وب سایت پیغام خطا و متن نمایش داده شده با وب سایت های دیگر متفاوت باش کلمات صفحه پیغام خطای آنها با یکدیگر متفاوت است، اما انواع مختلف صفحه های خطا تقریبا در بیشتر مرورگرها بیانگر معنا و مفهوم یکسانی هستند.

1- کد خطای 400 Bad Request:
پیغام خطای "درخواست اشتباه" با کد خطای 400 به این معنی است ، درخواستی که از سوی مرورگر شما به سرور وب سایت مورد نظرتان ارسال شده است (برای مثال درخواست باز کردن یک صفحه خاص)، درک و مفهوم خاصی نداشته است.
تا زمانی که سرور درخواست شما را نتواند درک کند، درست نمی تواند به آن پاسخ دهد پس در این حالت کد خطای 400 را برای شما نمایش خواهد داد.

2- کد خطای 403 Forbidden:
پیغام خطای "ممنوعیت" با کد خطای 403 به این معنی است، که دسترسی به صفحه یا منبع درخواستی شما ممنوع می باشد و به این علت این کد خطا به شما نمایش داده شده است.
در واقع،کد خطای 403 به این معنی است که وب سایت مورد نظر درخواستی شما ، برای نمایش داده شدن به شما در دسترس نیست یا برای شما غیر قابل دسترسی است.

3- کد خطای 404 Not Found:
پیغام خطای "پیدا نشدن صفحه مورد نظر" با کد خطای 404 به این معنی است که، آن صفحه یا منبعی از وب سایت که شما در حال باز کردن آن هستید پیدا نشده است که به شما نمایش داده شود، این ممکن است بخاطر آن باشد که صفحه درخواستی شما حذف شده باشد یا تغییر نام پیدا کرده باشد یا اینکه شما در وارد کردن آدرس درست دقت نکرده اید و آدرسی اشتباه وارد کرده اید.
این کد خطا تقریبا برای بیشتر کاربران آشنا است و تا حالا ممکن است بارها شاهد این صفحه بوده باشید چون اینکه در وب سایت های مختلف به علت آپدیت و بروز شدنشان ممکن است تعدادی از صفحات تغییر نام پیدا کرده باشند و یا حذف شده باشند و شما از آن بی خبر باشید این اتفاق رخ می دهد. و به نحوی این کد خطا جزو عمومی ترین کد خطاهای موجود در HTTP می باشد.

4- کد خطای 500 Internal Server Error
پیغام خطای "خطای داخلی سرور" با کد خطای 500 به این معنی است که، در تنظیمات وب سایت درخواستی شما اشکالی یا نقص فنی در قسمت کدینگ وجود دارد، 
این کد خطا بیشتر برای وب مستران و طراحان وب سایت آشنا است چون در هنگام طراحی وب سایت وقتی که وب سایت را در سرورشان آپلود می کنند و برای تست کردن صفحه آن را باز می کنند به علت خطاهای احتمالی در قسمت کد های نوشته شده وب سایت با این صفحه مواجه می شوند، که معمولا خیلی سریع قسمت خطای کد را پیدا می کنند و آنرا تصحیح میکنند که وب سایت به درستی باز شو تا برای کاربرانشان آزار دهنده نباشد.

5- کد خطای 503 Service Unavailable
پیغام خطای "در دسترس نبودن سرویس مورد نظر" با کد خطای 503 به این معنی است که، سرویس های ارائه دهنده مورد نیاز وب سایت در قسمت سرور در آن لحظه درخواستی صفحه مورد نظر شما در دسترس نبوده اند. و سرور به درستی نتوانسته صفحه مورد نظر را برای شما نمایش دهد.

6- کد خطای 504 Gateway Timeout
پیغام خطای "پایان زمان برای ورود به وب سایت" با کد خطای 504 به این معنی است که، بعد از درخواست صفحه مورد نظر شما تا نمایش دادن آن صفحه از سمت سرور زمان زیادی طول کشیده و سرور مورد نظر نتوانسته به موقع به درخواست شما پاسخ دهد.ممکن است به دلیل ضعف قدرت سرور مورد نظر یا مشکل ارتباطی این اتفاق رخ دهد.
برای سرور های ارائه دهند سرویس های وب سایت دو اصطلاح وجود دارد یکی "آپ تایم" و دیگری "داون" بودن، معمولا در مواقعی که سرور مورد نظر در آن لحظه "داون" شده است این اتفاق رخ می دهد. 

گروه وب سایت وان...
ما را در سایت گروه وب سایت وان دنبال می کنید

برچسب : طراحی وب سایت, راه اندازی وب سایت, ساخت وب سایت, سئو وب سایت, بهینه سازی وب سایت, ثبت وب سایت در موتور جستجوگر, ثبت وب سایت در گوگل, خدمات وب, پشتیبانی وب سایت, توسعه وب سایت , به روز رسانی وب سایت, نویسنده : گروه وب سایت وان website1 بازدید : 203 تاريخ : ساعت: